5 inspirerende instagram-profiler

Hej

Instagram er nok en platform de fleste unge bruger, inkl mig. Derfor har jeg valgt at finde 5 inspirerende instagram-profiler, som jeg helt sikkert synes du skal tjekke ud.

Katrine Gisiger – Der er så mange personer, der bruger 1000 år på at redigere deres billeder, så de bliver så smukke som muligt – og det kan mærkes, for ihh for er der mange, der er åleslanke og helt og aldeles perfekte. Katrine går imod skønhedsidealerne og lægger billeder ud, som mange andre sikkert aldrig ville turde at lægge ud af sig selv. Jeg synes, hun er vanvittigt sej og helt klart værd at følge, så gør mig en tjeneste og tjek hende ud, hun er så inspirerende!

Ulrikke Falch – Hvis vi skal blive i samme spor, er der Ulrikke, for mange nok nærmere kendt som Vilde i den norske tv-serie SKAM. Ligesom Katrine lægger hun billeder ud på instagram af alt det “uperfekte” og gør det til det perfekte – på en god måde. Da Ulrikke selv har lidt af spiseforstyrrelse er hendes fokus meget på at gå imod skønhedsidealerne etc.

Rupi Kaur – Det var faktisk igennem Ulrikke, at jeg fandt denne instagram-profil, da hun selv lagde en story op med inspirerende instagram-profiler. Rupis første bog, der var en samling af poesi, blev revet ned fra hylderne, og der er solgt over en million kopier. Siden den første poesi samling i 2014, har hun i 2017 udgivet en ny en. Hendes poesi handler primært om kærlighed, det at tabe, traume, feminitet osv.

På et af hendes billeder står der b.la.

“did u think i was a city
big enough for a weekend getaway
i am the town surrounding it
the one you’ve never heard of
but always pass through
there are no neon lights here
no skyscrapers or statues
but there is thunder
for i make bridges tremble
i am not street meat i am homemade jam
thick enough to cut the sweetest
thing your lips will touch
i am not police sirens
i am the crackle of a fireplace
i’d burn you and you still
couldn’t take your eyes off me
cause i’d look so beautiful doing it
you’d blush
i am not a hotel room i am home
i am not the whiskey you want
i am the water you need
don’t come here with expectations
and try to make a vacation out of me”

– rupi kaur

Megan Jayne Crabbe – Megan er ligesom Rupi en jeg har fundet gennem Ulrikke. Også Megan går imod det nuværende skønhedsideal og deler billeder, som for mange nok ville være grænseoverskridende. Jeg kan ikke andet end at sige, at jeg synes hun, og alle de andre, er pisse seje og gør en kæmpe forskel for mange unge piger og drenge, men også alle dem derudover.

På et af Megans instagrambilleder står der således:

“Self-Care Tip: Unfollow every account on instagram that makes you feel like you need to be someone else”

Connor Franta – Mange kender nok Connor fra youtube og muligvis er der nogle, der tænker, hvorfor jeg har valgt at tage ham med på listen. Svaret er, at Connor gennem sine mange år på youtube har udviklet sig ekstremt meget. Han startede ud som, hvad man nok vil kalde en usikker dreng, som ikke ville acceptere sin seksualitet til at være blevet til en, der har lært at acceptere den og nu taler åbent om den. Og det kræver virkelig nosser, så derfor synes jeg, at han er inspirerende for både drenge og piger. Han har skrevet bogen note to self, hvori han b.la. skriver:

“you can’t change for somebody and you can’t change somebody for you”

Godt nytår,
Klara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *