HOW TO STYLE: denim kimonos

(psst… der er links til alle items i bunden)

Hej

Mange kender nok til serien ‘How to style’ eftersom flere youtubere, bloggere etc. har lavet lige netop dette. Men til dem som endnu ikke er stødt på den, vil jeg hurtigt forklare, hvad det går ud. Egentlig ligger det i navnet, som på dansk betyder ‘sådan styler du’. Det handler kort fortalt om at style et specifikt item, f.eks. store øreringe, denim jackets eller en grøn tee.

Jeg har, som I nok allerede har læst jer til, valgt at style en denim kimono. Alt tøjet er fra na-kd.com, så du, hvis du vælger at købe flere items, ikke skal købe på 1000 forskellige sider.

Da jeg selv elsker denim on denim, har jeg sammensat et sæt med præcis dette, men på samme tid smidt et par lækre, feminine & gule sko på, så det bliver casual, men stadig feminint. I og med vi er i december måned, vil jeg anbefale jer lige at smide et par lækre glimmer strømper el.lign. på fusserne – ellers bliver det nok en anelse køligt.

Der er ingen tvivl om, at hvis man køber hele sættet, vil det løbe op i den mere dyre ende. Af denne grund har jeg linket et billigere alternativ til de fleste items.

Jeg håber I ved at læse dette blogindlæg har fået noget inspiration til et nyt lækkert vinter outfit. Smid gerne en kommentar med ønsker til en ny how to style.

Knus.

Links til de forskellige items:

Kimono: https://www.na-kd.com/en/na-kd/raw-hem-denim-kimono-dark-blue

Billigere alternativ: https://www.na-kd.com/en/na-kd-trend/denim-kimono-dark-wash  – Du skal være hurtig, da der ikke er mange størrelser tilbage. (249,50)

Bukser: https://www.na-kd.com/en/denim/jeans/mid-rise/wide-leg-detailed-hem-denim-dark-blue
Billigere alternativ:https://www.na-kd.com/en/denim/jeans/mid-rise/mid-waist-panel-jeans-dark-blue (249,50)

Bluse: https://www.na-kd.com/en/na-kd-trend/light-knit-ribbed-sweater-black

Sko: https://www.na-kd.com/en/shoes/high-heels/satin-cross-mule-heels-yellow
Billigere alternativ: https://www.na-kd.com/en/shoes/sandals/mule-low-heeled-sandal-yellow (159,50)

hey hey hey smid da også lige et par nice øreringe på for at fuldende looket. Link til dem her: https://www.na-kd.com/en/accessories/jewellery/earrings/clam-shaped-earring-gold (54,50)

Om mig

Hej

Mit navn er Klara, jeg er 17 år gammel og går pt på andet år på Kalundborg Gymnasium.

På min blog finder du lidt af hvert, men primært mode, beauty, mad & DIY’s – nogle af de 4 ting, jeg elsker allermest. Jeg elsker at dele min viden med andre, så vi på den måde kan lære af hinanden, så derfor skal du være mere end velkommen til enten at skrive en kommentar med fede tips og tricks om alverdens ting og sager eller skrive til mig i direct på instagram @klara_hh eller på min e-mail klarahaastrup@gmail.com

Jeg håber, du vil følge med.
Uanset hvad dit valg bliver, må du have en forrygende dag.

Knus,
Klara